Tappade du sidans ramar? Klicka här.
Skärgårdsbild

Hyr en egen charterbåt! Vi har två olika passagerarfartyg att välja mellan - för Fest, Utflykt och Transport. Vårt största fartyg tar upp till 148 personer. Desutom drivs hon av en fossilfri diesel som gör att er resa blir så klimatsmart som möjligt.

Vi lovar att göra vårt bästa för att upplevelsen för dig, dina arbetskamrater, kunder eller vänner skall bli så förnöjsam och lyckad som möjligt.
Vi försöker arrangera efter Ert önskemål men delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet och föreslår arrangemang som passar er. Vår personal är en blandning av gammalt och ungt vilket borgar för effektivitet och trygghet för våra kunder och gäster. Läs mer under fliken arrangemangförslag.

Som mål kan vi också erbjuda vår egen skärgårdskrog på Styrsö Tången.
På kajkanten i genuin skärgårdsbebyggelse vid Snobbrännan ligger vår lilla krog Båtebacken, som också står för catering till våra båtar. Läs mer på www.batebacken.se

Välkomna ombord på Börjessons!

   
BÖRJESSONS SJÖTAXI & CHARTERBÅTAR
Vi finns på FacebookVi finns på Facebook & Youtube!

NYHETER

* Vi finns på Youtube!
http://youtu.be/160z rGz61ik

P/F Fjordskär får nya miljöcertifierade huvudmotorer SCANIA DI09 som är certificerade enligt miljökrav IMO Tier II. Maskinbytet ska vara klart på våren 2018.

M/S Lyrön drivs av HVO100 som är en FOSSILFRI diesel.